2 TON SU 1 TL RESMEN BAŞLIYOR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek seçim sürecinde verdiği sözü tuttu, Manisa’da mesken ve türevlerinde ilk 2 ton su 1 TL, sonraki kademelerde ise yüzde 30 indirim uygulaması MASKİ Olağanüstü Genel Kurulunda oy birliği ile kabul edildi. Manisalıların sıklıkla dile getirdiği suyun pahalılığına son veren Başkan Zeyrek, indirimli su fiyat tarifesinin 1 Mayıs tarihi itibarıyla uygulanacağının müjdesini vermişti. Salihli ve tüm Manisa artık suyun ilk 2 tonunu 1 TL’den sonraki kademelerde ise yüzde 30 indirimli olarak kullanmaya başlayacak.

2 TON SU 1 TL RESMEN BAŞLIYOR

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek seçim sürecinde verdiği sözü tuttu, Manisa’da mesken ve türevlerinde ilk 2 ton su 1 TL, sonraki kademelerde ise yüzde 30 indirim uygulaması MASKİ Olağanüstü Genel Kurulunda oy birliği ile kabul edildi.
Manisalıların sıklıkla dile getirdiği suyun pahalılığına son veren Başkan Zeyrek, indirimli su fiyat tarifesinin 1 Mayıs tarihi itibarıyla uygulanacağının müjdesini vermişti.
Salihli ve tüm Manisa artık suyun ilk 2 tonunu 1 TL’den sonraki kademelerde ise yüzde 30 indirimli olarak kullanmaya başlayacak.